miércoles, 9 de diciembre de 2009

Presentació del llibre 'Cobles d'anar i tornar' a Saragossa



Presentació del llibre “Cobles d’anar i tornar” a Saragossa
Posted on 9 Desembre, 2009 by graciaz

Las asociaciones integrantes de Iniciativa Cultural de la Franja y la Presidenta de la Junta de Distrito de San José, tienen el placer de invitarle a la presentación del libro de Mario Sasot:

Cobles d’anar i tornar. Dotze anys del Concurs de Cobles Aragoneses en Llengua Catalana de l’Ajuntament de Saragossa.

(Coplas de ida y vuelta. Doce años del Concurso de Coplas Aragonesas en Lengua Catalana del Ayuntamiento de Zaragoza)

El acto tendrá lugar el sábado 12 de diciembre de 2009 a las 17,30 horas en el Centro Cívico “Teodoro Sánchez Punter”, Plaza Mayor número 2, del barrio de San José de Zaragoza.

A él asistirán la concejal del distrito, doña Carmen Gállego Ranedo, el editor de la Colección Quaderns del Cingle, Esteve Betrià, y el autor, Mario Sasot.

A continuación actuará la rondalla de la Asociación “Virgen de las dos Aguas” de Nonaspe” que interpretará algunas de las coplas del libro.

Les associacions integrants d’Iniciativa Cultural de la Franja i la presidenta de la Junta de Districte del barri de San José de Saragossa tenen el plaer de convidar-lo a la presentació del llibre de Màrio Sasot:

Cobles d’anar i tornar. Dotze anys del Concurs de Cobles Aragoneses en Llengua Catalana de l’Ajuntament de Saragossa.

L’acte tindrà lloc el dissabte 12 de desembre de 2009 a les 17,30 hores, al Centre Cívic “Teodoro Sánchez Punter”, Plaza Mayor número 2, del barri de Sant Josep de Saragossa.

A ell assistiran la regidora del districte, senyora Carme Gállego Ranedo, l’editor de la Collecció Quaderns del Cingle, Esteve Betrià, i l’autor, Màrio Sasot.

A continuació actuarà la rondalla de l’Associació “Verge de les dos Aigües” de Nonasp, que interpretarà algunes de les cobles del llibre.

No hay comentarios: